Etäapu.
Miten se toimii?

Etäohjelma on maksuton ladata tietokoneelle. Voimme auttaa sinua tietokoneesi kanssa etäyhteyden avulla. Etäavun aikana annat meidän ohjata tietokonetta netin kautta. Hiiri liikkuu itsekseen meidän toimesta ja teemme auttavat toimenpiteet. Kuin taikuutta!

Vaihe 1

Kun olet klikannut Google etäkäyttö palvelun linkkiä, Google saattaa pyytä sinua kirjautumaan omalle Google-tilillesi, jos et ole jo valmiiksi siihen kirjautunut TAI pyytää luomaan Google-tilin (eli gmail-tilin), jos sinulla ei sellaista vielä ole. Seuraa Googlen ohjeita, jos tätä kirjautumista pyydetään. Muussa tapauksessa etäyhteys palvelun pitäisi avautua. Kuva alla.

Vaihe 2

Pääset lataamaan ohjelman "Etäkäytön käyttöönotto" -palkin sinisestä pallosta sen oikeassa alakulmassa.

Vaihe 3

Windows pyytää sinua tallentamaan ohjelman tietokoneelle. Saat tallennettua sen painamalla "Tallenna" -nappia.

Vaihe 4

Chrome-nettiselain näyttää lataamasi tiedoston selaimen vasemmassa alakulmassa. Klikkaamalla sitä ohjelma asennetaan. Windows saattaa kysyä saako ohjelma tehdä muutoksia laitteeseen. Valitse "Kyllä".

Vaihe 5

Nyt voit palata Googlen etäkäyttö sivulle nettiselaimessasi. "Valmis asennukseen" -palkki löytyy nyt sivulta. Valitse "Hyväksy ja asenna". Tämän jälkeen tulee ilmoitus. Hyväksy "Avaa lataus" ilmoitus painamalla "Kyllä".

Vaihe 6

Nyt pääset nimeämään laitteesi etäpalvelulle. Nyt on mahdollisuus olla luova! Nimettyäsi tietokoneen, klikkaa "Seuraava"-nappia.

Vaihe 7

Valitse laitteellesi PIN-koodi. Tämä kannattaa kirjoittaa muistiin itsellesi, esimerkiksi erilliseen vihkoon tai paperille. Kun olet valinnut PIN-koodisi, klikkaa "Käynnistä"-nappia. Salli tämän sovelluksen tehdä muutoksia laitteellesi.

Viimeinen vaihe

Valitse seuraavaksi "Etäkäyttötuki". Sieltä pääset pyytämään etäapua. Ole meihin yhteyksissä ja sovi aika kun haluat apua, niin olemme valmiina! Luodessasi koodin, pääsemme sen avulla ottamaan yhteyden sinun laitteellesi, kun olet tilannut etäavun.

Yhteystiedot

On fiksua pyytää apua.

Info

045 783 18591

info@apuwa.fi

Opiskelijankatu 32 B 23

33720 Tampere

ALV-rekisterissä 3149582-7

Ehdot

© Suunnitellut ja tehnyt

Apuwa Oy Hervannassa

Original on Transparent.png
  • Facebook
  • Instagram