Etäapu.
Miten se toimii?

Etäohjelma on maksuton ladata tietokoneelle. Voimme auttaa sinua tietokoneesi kanssa etäyhteyden avulla. Etäavun aikana annat meidän ohjata tietokonetta netin kautta. Hiiri liikkuu itsekseen meidän toimesta ja teemme auttavat toimenpiteet. Kuin taikuutta!

Vaihe 1

Kun olet klikannut Google etäkäyttö palvelun linkkiä, Google saattaa pyytä sinua kirjautumaan omalle Google-tilillesi, jos et ole jo valmiiksi siihen kirjautunut TAI pyytää luomaan Google-tilin (eli gmail-tilin), jos sinulla ei sellaista vielä ole. Seuraa Googlen ohjeita, jos tätä kirjautumista pyydetään. Muussa tapauksessa etäyhteys palvelun pitäisi avautua. Kuva alla.

Etäkäyttö aloitussivu.PNG

Vaihe 2

Etäyhteys_Google_1.PNG

Pääset lataamaan ohjelman "Etäkäytön käyttöönotto" -palkin sinisestä pallosta sen oikeassa alakulmassa.

Vaihe 3

Windows pyytää sinua tallentamaan ohjelman tietokoneelle. Saat tallennettua sen painamalla "Tallenna" -nappia.

Vaihe 4

Chrome-nettiselain näyttää lataamasi tiedoston selaimen vasemmassa alakulmassa. Klikkaamalla sitä ohjelma asennetaan. Windows saattaa kysyä saako ohjelma tehdä muutoksia laitteeseen. Valitse "Kyllä".

Vaihe 5

Nyt voit palata Googlen etäkäyttö sivulle nettiselaimessasi. "Valmis asennukseen" -palkki löytyy nyt sivulta. Valitse "Hyväksy ja asenna". Tämän jälkeen tulee ilmoitus. Hyväksy "Avaa lataus" ilmoitus painamalla "Kyllä".

Valmis_asennukseen.PNG
Avaa_lataus.PNG

Vaihe 6

Nyt pääset nimeämään laitteesi etäpalvelulle. Nyt on mahdollisuus olla luova! Nimettyäsi tietokoneen, klikkaa "Seuraava"-nappia.

Valitse_nimi.PNG

Vaihe 7

Valitse laitteellesi PIN-koodi. Tämä kannattaa kirjoittaa muistiin itsellesi, esimerkiksi erilliseen vihkoon tai paperille. Kun olet valinnut PIN-koodisi, klikkaa "Käynnistä"-nappia. Salli tämän sovelluksen tehdä muutoksia laitteellesi.

Valitse_PIN.PNG

Viimeinen vaihe

Valitse seuraavaksi "Etäkäyttötuki". Sieltä pääset pyytämään etäapua. Ole meihin yhteyksissä ja sovi aika kun haluat apua, niin olemme valmiina! Luodessasi koodin, pääsemme sen avulla ottamaan yhteyden sinun laitteellesi, kun olet tilannut etäavun.

Yhteys_muodostettu.PNG
Etäyhteys_Pyydä_tukea_1.png
Yhteystiedot