Saa toinen tuntemaan itsensä tärkeäksi.

Veljekset, William ja Werneri, perustivat Apuwan vuonna 2020. Heidän ajatuksenaan oli tarjota ihmisille digineuvontaa ja IT-palveluja, koska heidän mielestään kaikilla on oikeus teknologian käyttöön ja hyödyntämiseen arjessa. Tästä ideasta syntyi Apuwan toimintaa ohjaava ajatus: saa toinen tuntemaan itsensä tärkeäksi. Jotta hyvät aikomukset saatiin paketoitua sellaiseen muotoon, että jokaisella olisi mahdollisuus käyttää yrityksen palveluita, veljekset ottivat vielä tiimiinsä intohimoisen keksijän ja haaveilijan Niko Tiuraniemen.

Maailmamme muuttuu koko ajan kiihtyvällä tahdilla. Jotta pysyisimme mukana edes välttämättömissä  ja arkisissa asioissa, tarvitsemme jatkuvasti enemmän tietoteknistä osaamista elämässämme.

Monet kuitenkin kokevat tilanteen haastavaksi ja jopa pelkäävät jäävänsä yksin kaikkien muutoksien tulviessa jokapäiväiseen elämäämme. Toisin sanoen ihmiset tarvitsevat apua laitteissa ja ohjelmistoissa, jotka ovat heille uusia. Lisäksi apua tarvitaan näiden käytössä syntyviin ongelmatilanteisiin.

Jo tällä hetkellä useat yritykset tarjoavat palveluita tähän ongelmaan, mutta usein se on kallista eikä aina onnistu ottamaan huomioon asiakkaiden arkisia huolia. Meidän voimakas halumme on muuttaa tilanne niin, että apua on saatavilla kaikille nopeasti ja edulliseen hintaan.

Olipa huolena siis älypuhelimen käyttö, ongelmat sähköpostin tai vaikka tulostimen kanssa, Apuwan tukihenkilöt ovat valmiina auttamaan sinua.

On fiksua pyytää apua.

Info

045 783 18591

info@apuwa.fi

Opiskelijankatu 32 B 23

33720 Tampere

ALV-rekisterissä 3149582-7

Ehdot

© Suunnitellut ja tehnyt

Apuwa Oy Hervannassa

Original on Transparent.png
  • Facebook
  • Instagram